Al 30 jaar uw schoenenwinkel

Van Best Schoenen is van oorsprong een familiebedrijf. Grootvader is begonnen met een schoenfabriekje in Kaatsheuvel en de zoons en dochters zijn schoenzaken begonnen door heel Noord-Brabant. De ouders van de eigenaar van Van Best Schoenen Deurne, John, zijn een schoenzaak begonnen in 1982 in Zevenbergen.

John is in medio augustus 1992 in Deurne gestart en voorziet al 30 jaar klanten van deskundig advies.

Voor iedere voet een passende schoen!
Bij ons geldt het credo: “Voor iedere voet een passende goede schoen, want schoenen vertellen iets over wie we zijn; het model, de stijl, de kleur en waar het bij moet passen. Tevens mag hierbij de pasvorm zeker niet worden vergeten. Elke voet is namelijk uniek en vraagt om een passende makkelijke schoen om mee te werken, te lopen, te wandelen en te dansen.”

Ons team
Wij zijn specialisten in kwaliteitsschoenen, gevestigd in het authentieke en sfeervolle Deurne. Ons team staat altijd voor u klaar met iets waar wij ons het meest in onderscheiden: onze service, onze garantie en ervaring. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de schoen die bij u past of andere benodigheden. Wij proberen op een juiste wijze uw eventuele problemen op te lossen; ook met goede garantievoorwaarden.